Vastgoeddata Nederland
Carrière
Terug
Alexander Kimmel, Stefan van Uffelen en Pieter Ravelli naar Colliers
31 mei 2024
Alexander Kimmel, Stefan van Uffelen en Pieter Ravelli

Op 1 juni breidt de afdeling Real Estate Services van vastgoedadviseur Colliers uit met drie nieuwe medewerkers. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de huuradviezen aan zowel kantooreigenaren als kantoorhuurders in Nederland. “We zien dat de wereld van bedrijven en hun medewerkers steeds dichter aankruipt tegen die van de vastgoedeigenaar,” zegt Dirk Bakker, CEO. “Voor goed, betrouwbaar advies is het essentieel dat onze experts marktinzichten en trends met elkaar delen. Zo kunnen we beide partijen langetermijnoplossingen bieden die aansluiten op de eisen van hybride werken, duurzaamheid en bereikbaarheid.”

Alexander Kimmel (35) wordt Director Real Estate Services en is verantwoordelijk voor alle aan- en verhuuractiviteiten van kantoorvastgoed in Nederland. Hij brengt ruim tien jaar ervaring mee en werkte onder andere voor Savills waarin hij onderdeel was van het Agency-team. Alexander studeerde Management, Economie en Recht aan de Hogeschool Inholland en behaalde meerdere vastgoedtitels aan de Amsterdam School of Real Estate.

Stefan van Uffelen (39) wordt Director Tenant Advisory en is verantwoordelijk voor het team dat bedrijven door heel Nederland adviseert bij de aanhuur van passende kantoorruimte. Hij heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de sector en werkte eerder bij CBRE als teammanager van aanhuurspecialisten. Stefan studeerde Real Estate Management aan de Rotterdam University of Applied Sciences en behaalde zijn MSc RE Real Estate Management titel aan de University of Greenwich.

Pieter Ravelli (32) wordt Director Agency en gaat kantooreigenaren begeleiden bij de verhuur van hun vastgoed in de regio Amsterdam. Hij heeft acht jaar ervaring in de vastgoedsector en werkte hiervoor in het verhuurteam van JLL. Pieter studeerde Hotel Management aan Hoge Hotelschool in Den Haag.

“Ik ben erg blij dat we met deze drie experts meer dan 30 jaar aan kennis binnenhalen,” vult Dirk Bakker aan. “We blijven investeren in de verdere verbetering van onze dienstverlening aan klanten.”

Betrokken organisatie Colliers
Bron Colliers
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Robin Swane wordt Head of ESG bij Colliers
Hotel Atlantis verkocht aan Highland Group
Zorgsector verder in het nauw door hoge inflatie