Vastgoeddata Nederland
Ontwikkeling
Bedrijfsruimte
Kantoorruimte
Showroom
Terug
GewoonGers kiest voor nieuwbouw in Vlaardingen
13 mei 2024
Start bouw bedrijfsobject aan de Industrieweg 21 in Vlaardingen

Aan de Industrieweg 21 in Vlaardingen is gestart met de bouw van een hoogwaardig bedrijfsobject. Het gebouw bestaat uit circa 4.500 m² bedrijfsruimte en circa 950 m² mezzanine.

Na oplevering zal het object in gebruik worden genomen door GewoonGers die het object zelf zal voorzien van kantoorruimte en showroom waarbij veelal gebruik zal worden gemaakt van eigen producten. Het object wordt gerealiseerd op grond van het Fontijne complex en is een gedeeltelijke sloop nieuwbouw. Bij de invulling heeft kwaliteit en duurzaamheid centraal gestaan, dit komt mede tot uiting in het ontwerp, het gebruik van materialen, het aanbrengen van zonnepanelen en het feit dat er gasloos gebouwd wordt.

GewoonGers, dé specialist in maatwerk deuren, wanden én in akoestische panelen, bekend van diverse woonprogramma’s op televisie, kan door deze nieuwe huisvesting invulling geven aan haar groei ambities.

De Lobel & Partners – real estate experts adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, bij het tot stand brengen van deze transactie. De ontwikkeling wordt namens de eigenaar begeleidt door Inspire Real Estate.

Betrokken pand Industrieweg 21, 3133EE, Vlaardingen
Betrokken organisaties De Lobel & Partners Real Estate Experts Inspire Real Estate
Bron De Lobel & Partners Real Estate Experts
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Kantoorgebouw FiveTwentyTwo in Capelle aan den IJssel volledig verhuurd
Logistiek complex in Breda recent verhuurd middels een off-market transactie
VRP B.V. verkoopt kantoorgebouw Frankfurt in Breda