Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Winkelruimte
Terug
Pandora breidt uit met vernieuwd concept in Stadshart Amstelveen
18 april 2024
De winkel van Pandora aan Binnenhof 6 in Amstelveen

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Het Stadshart van Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen, waaronder de transformatie van het huidige Pandora naar een nieuw concept en de komst van o.a. Norah en Leonidas die de diversiteit van het winkelaanbod verder versterken. Hierdoor biedt Stadshart Amstelveen de bezoekers een steeds breder scala aan winkelmogelijkheden.

Stadshart Amstelveen transformeert met vier nieuwe winkelbestemmingen
Pandora, het populaire sieradenmerk, is op 18 april geopend met een feestelijke onthulling van haar uitgebreide winkel en compleet vernieuwde gevel. De vernieuwde uitstraling van de gevel is onderdeel van het nieuwe ambitieniveau van Unibail-Rodamco-Westfield voor Stadshart Amstelveen, waar de vernieuwde winkels van Maddox, Holland & Barrett en G-Star RAW al voorbeelden van zijn.
Pandora, die maar liefst twee keer zo groot is als voorheen, markeert een nieuw tijdperk voor het geliefde merk in het hart van Amstelveen. "Met deze vernieuwde winkel willen we onze trouwe klanten in Amstelveen kennis laten maken met ons nieuwe concept en hen met nieuwe services - zoals het personaliseren van sieraden door middel van een graveermachine - een onvergetelijke winkelervaring bieden," aldus Stacey Jungen, store manager van Pandora Amstelveen.

Naast Pandora, verwelkomde het centrum Fanash Beauty, een lokale schoonheidssalon die zich onderscheidt door haar persoonlijke service en hoogwaardige behandelingen. Later in april sluit BioSwiss Alps, een specialist in voedingssupplementen, zich aan, waarmee het health & beauty-aanbod van het centrum wordt verrijkt.

Verwacht: Norah en Leonidas
In de zomer van 2024 zet Stadshart Amstelveen de vernieuwing/uitbreiding voort met twee nieuwe toevoegingen: de trendy damesmodezaak Norah, die haar deuren opent in juli, en de terugkeer van de geliefde chocolaterie Leonidas in juni.

Alice de Groot, Portfolio Leasing Manager Unibail-Rodamco-Westfield: “Met het transformeren van onze huidige merken naar grotere winkels en de komst van al deze nieuwe merken naar Stadshart Amstelveen worden de vervolgstappen van het toekomst bestendige winkelgebied realiteit”.

Over Stadshart Amstelveen
Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan meer dan 140 winkels en restaurants, zoals de Bijenkorf, ZARA, Dille & Kamille, Intimissimi, Calzedonia, Massimo Dutti en Nespresso. Naast deze bekende merken, zijn er ook diverse boetieks en vernieuwende concepten te vinden. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open. Stadshart Amstelveen is te volgen op de website, Facebook en via Instagram.

Betrokken panden Binnenhof 6, 1181ZG, Amstelveen Galerij 64, 1181ZP, Amstelveen
Betrokken organisaties Norah Unibail-Rodamco-Westfield
Bron Unibail-Rodamco-Westfield
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

25 jaar Stadshart Amstelveen: Een mijlpaal in winkelen, eten en genieten
Stadshart Amstelveen verwelkomt drie nieuwe merken als onderdeel van de vernieuwing
Uitbreiding Rembrandthof: eerste resultaat van intensieve samenwerking in verlevendiging Stadshart Amstelveen