Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Parkeergarage
Terug
Orange IM voegt nieuwe locatie toe aan portfolio; Parkeergarage op NDSM-terrein voltooid
19 december 2023
NDSM parkeergarage met 525 parkeerplaatsen

Orange IM (Orange Investment Managers) heeft op 15 december de parkeergarage opgeleverd gekregen door ontwikkelaar G&S&. De parkeervoorziening bevindt zich in een enorm opkomend gebied en is een belangrijke toevoeging aan de dynamiek van het NDSM-terrein. Het project is gebouwd door Continental Car Parks.

De parkeergarage op het NDSM-terrein biedt 525 parkeerplaatsen en huisvest zeven commerciële units in de plint met oppervlaktes variërend van 68 m2 tot 274 m2. Dit maakt de locatie niet alleen een ideale parkeeroplossing, maar ook een aantrekkelijke mogelijkheid voor ondernemers die op zoek zijn naar een levendige omgeving voor hun bedrijfsactiviteiten.

Voor de parkeergarage is een langjarige huurovereenkomst afgesloten met APCOA, de nummer één parkeerexploitant in Europa. Vanaf midden december wordt de parkeergarage in gebruik genomen. APCOA is verheugd met de nieuwe locatie en positief over de samenwerking met Orange IM. "Samenwerken met een partij als Orange IM is erg prettig. Zij begrijpen waar het om draait bij publieke parkeergarages en willen voor alle partijen een goede deal." aldus Carlo Barten, Managing Director van APCOA Parking Nederland.
Orange IM heeft als vertrouwde partner en asset manager een cruciale rol gespeeld in het begeleiden van de eigenaar, het fonds Catella Parken Europa, bij deze investering en zal blijvend verantwoordelijk zijn voor het beheer van de parkeervoorziening.

De keuze voor het NDSM-terrein als locatie voor deze nieuwe parkeergarage is strategisch en onderstreept de visie van Orange IM op duurzaam investeren in dynamische stedelijke gebieden. "De NDSM parkeergarage past perfect in onze portefeuille en we zijn verheugd over de toegevoegde waarde die deze investering biedt voor het fonds en de NDSM-Werf," zegt Richard Kuiper, Head of Asset Management Parking van Orange IM. "Ons streven is om innovatieve, duurzame en hoogwaardige vastgoedoplossingen te bieden die waarde toevoegen op meerdere vlakken en bijdragen aan de gemeenschap / steden waarin ze actief zijn. Deze parkeergarage sluit naadloos aan bij deze ambitie."

Betrokken pand mt. Lincolnweg 31, 1033SN, Amsterdam
Betrokken organisaties Catella Real Estate Orange Investment Managers
Bron Orange Investment Managers
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

KPN huurt winkelruimte aan Europaboulevard Amsterdam
Diederick de Vidal de St. Germain in dienst bij Kroonenberg Groep
Orange en Annexum nemen twee hotels in Rotterdam over van Inntel