Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Parkeergarage
Terug
27e locatie voor Q-Park in Amsterdam
17 juni 2024
Ingang Q-Park AMST

Met de opening van Q-Park AMST aan het Julianaplein, voegt Q-Park zijn 27e parkeervoorziening in de Hoofdstad toe. De parkeergarage biedt op twee ondergrondse verdiepingen ruimte aan 116 openbare parkeerplaatsen, waarvan er achttien uitgerust zijn met een laadpaal. Samen met de daarboven gelegen appartementencomplexen van AMST vormt de parkeergarage een impuls voor de herontwikkeling en revitalisering van het gebied rondom het Amstelstation.

Q-Park is met UNION Investment Real Estate een huurovereenkomst voor langere termijn overeengekomen. In het AMST-project van MRP Development is, naast de Q-Park parkeergarage, onder andere plek voor 252 appartementen, een Jumbo supermarkt en McDonalds restaurant.

Q-Park AMST, die 24/7 geopend is, ligt op steenworp afstand van het NS Amstelstation en tegenover parkeergarage Q-Park Amstel.

Over Q-Park
Q-Park is met meer dan 2.000 medewerkers één van de grootste Europese parkeerdienstverleners, aanwezig in meer dan 330 steden in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland en Denemarken. Q-Park is een erkend kwaliteitsleider op het gebied van parkeren. Het portfolio omvat zo’n 677.000 parkeerplaatsen verdeeld over meer dan 3.400 parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie, beheer of een combinatie daarvan.
Q-Park Nederland telt 454 parkeerfaciliteiten, waaronder 53 P+R-terreinen en 220 stallingsgarages.

Betrokken pand Bertrand Russellstraat 1 F, 1097HL, Amsterdam
Betrokken organisaties MRP Development Q-Park Union Investment
Bron Q-Park
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Symbolic key handover to Union Investment: AMST residential property nears completion Symbolische sleuteloverdracht aan Union Investment: Woonhuis AMST nadert voltooiing
Project AMST opgeleverd
Q-Park opent 18e parkeergarage in Rotterdam